Boekhoudtool Tellow neemt Zeker-OnLine Keurmerk in ontvangst

 In Nieuws, Persberichten

Als zevende van de ruim driehonderd boekhoudpakketten in Nederland nam Tellow gisteren het Zeker-OnLine Keurmerk in ontvangst. Dat maakt Tellow niet alleen een van de weinige maar ook de snelste in het behalen van dit certificaat.

Zeker-OnLine, mede ontwikkeld door de Belastingdienst, wil online dienstverlening veiliger maken voor ondernemers. Door onafhankelijke en transparante toetsing van online diensten, zoals boekhoudprogramma’s, is de gebruiker er zeker van dat deze betrouwbaar, veilig en altijd beschikbaar is.

‘’Wij geloven dat freelancen dé toekomst van werken is en dat iedereen de vrijheid en rust moet krijgen om zelfstandig te ondernemen. Zonder barrières, zoals een complexe administratie. Het keurmerk is voor Tellow de perfecte manier om te blijven voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld door toezichthouders en onze gebruikers. Het welzijn van de zzp’er blijft daarmee altijd gewaarborgd’’, aldus Founding Fellow Hidde Bulthuis.

Op het hoofdkantoor van Rabobank, oorsprong van Tellow, kwamen de partijen bijeen voor het officieel ondertekenen van het certificaat.

Deel dit artikel:

twitterlinkedinmail
Recente berichten