Exact sluit zich aan bij Zeker-OnLine!

 In Nieuws

Breukelen, 29 april – Het gonsde al even in de markt, maar Exact is inderdaad Deelnemer van Zeker-OnLine geworden en werkt toe naar het behalen van het keurmerk voor Exact Online. Exact is daarmee de zevende partij die voor het keurmerk gaat.

Met Exact Online biedt Exact een innovatieve Multi tenant SAAS oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Exact Online is een boekhoudkundige oplossing, evenals een geoptimaliseerde oplossing voor industrieën als accountancy, productie, handel &distributie en zakelijk dienstverlening. Exact Online maakt gebruik van een prijsmodel op basis van maandelijkse abonnementen. Wil je meer lezen over Exact of Exact Online, klik dan hier.

Zeker-OnLine is een keurmerk voor administratieve online software. Doel van Zeker-OnLine is om kwaliteit zichtbaar te maken van de aangeboden dienst met betrekking tot veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Administreren in de cloud biedt steeds meer mogelijkheden voor de 1,6 miljoen ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Bij de keuze van een softwareleverancier is functionaliteit zeer bepalend. Soms lijkt het erop dat veiligheid en betrouwbaarheid van ondergeschikt belang zijn. Terwijl in de keuze deze facetten zeker meegenomen moeten worden om tot een goede pakketkeuze te komen. Ondernemers of eindgebruikers kunnen dit nauwelijks van een cloudpartij beoordelen omdat dit vergaande kennis van IT vereist en veel tijd kost. Voor leveranciers van de cloudpakketten is de betrouwbaarheid minstens zo belangrijk, de risico’s zijn groot en slaan in sommige gevallen zoals cybercrime over op de gehele branche voor cloudoplossingen. Het keurmerk Zeker-Online brengt deze behoefte aan zichtbare kwaliteit samen voor de aanbieders en gebruikers. Wilt u meer lezen over het keurmerk Zeker-OnLine of Stichting Zeker-OnLine, klik dan hier.

Het Keurmerk en de Stichting is het resultaat van een nauwe samenwerking van softwareleveranciers van online boekhoudpakketten, Belastingdienst accountants, IT-auditors en ECP|Platform voor de Informatiesamenleving. Met het gezamenlijk doel de administratie meer te automatiseren en gemakkelijker te maken voor ondernemers, maar wel zo dat het ook veilig en betrouwbaar is.

Deel dit artikel:

twitterlinkedinmail
Recente berichten