Alert Online en Zeker-OnLine

 In Nieuws

Deze week start de campagne Alert Online van de overheid en het bedrijfsleven met als belangrijkste doel om kennis over online veiligheid te vergroten en zorgdragen dat hier ook naar gehandeld kan worden, door bijvoorbeeld adviezen en tools. Alert Online loopt van 26 oktober tot en met 6 november 2015.

Waarom doet zeker-OnLine als partner mee aan deze campagne? Wij ondersteunen graag het publieke debat over online veiligheid ook als dit breder is dan de boekhoudapplicaties. Dit jaar heeft Alert Online speciale aandacht voor het MKB onder het thema Digitaal Verantwoord Ondernemen. Wat kun je via de communicatiekanalen van twitter en Linkedin verwachten? De komende twee weken geven we relevante informatie door die betrekking heeft op preventie, te nemen maatregelen en leuke animaties. Uiteraard tips die innovatie in de cloud niet tegengaan maar wel veiliger maken!

Vandaag een handige checklist voor ondernemers te lezen via de website van Alert Online, met veel handige links. Wil je alleen de samenvatting lezen zonder links, download dan hier de pdf-10-tips-alert-online-bedrijven.

Deel dit artikel:

twitterlinkedinmail
Recente berichten