Bijeenkomst Het Keurmerk Zeker-Online

 In Nieuws

Administreren in de cloud biedt steeds meer mogelijkheden, voor ZZP’ers en MKB’ers, maar ook voor administratieve dienstverleners en andere belanghebbenden (denk aan de bank of de Belastingdienst). Voor al die belanghebbende partijen is een betrouwbare administratie van belang om besluiten te kunnen nemen.

Op dit moment is de betrouwbaarheid van administreren in de cloud echter nog onvoldoende zichtbaar. Het Keurmerk Zeker-Online brengt daar verandering in door afspraken over kwaliteitseisen en toezicht op naleving daarvan. Het Keurmerk is een initiatief van software leveranciers van online administratieve software, accountants, ECP | Platform voor de Informatiesamenleving, en de Belastingdienst.

Wij nodigen u graag uit voor de bijeenkomst ‘Het Keurmerk Zeker-Online’ op woensdag 3 september 2014. We gaan deze middag graag met u in gesprek over het Keurmerk. We lichten toe op welke manier dit Keurmerk de betrouwbaarheid en veiligheid van administreren in de cloud zichtbaar maakt, welke veranderingen dit met zich meebrengt voor ZZP’ers en MKB’ers en wat dit Keurmerk voor uw eigen bedrijf kan betekenen. Sprekers vanuit het bankwezen, de Belastingdienst en accountancy zullen hun visie op het Keurmerk met u delen.

 In 2013 is een stichting opgericht met deelnemers en een onafhankelijk bestuur. Het bestuur verleent de keurmerken nadat op basis van een externe onafhankelijk audit is vastgesteld dat de dienst voldoet aan het normenkader.

Bijeenkomst ‘Het Keurmerk Zeker-Online’
Datum: Woensdag 3 september 2014
Tijd: 14.00-17.00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: VNO-NCW, te Den Haag
Aanmelden: U kunt zich alvast aanmelden op de ECP website.

 

 

Deel dit artikel:

twitterlinkedinmail
Recente berichten