Ficsus.nl ontvangt keurmerk Zeker-OnLine

Ficsus.nl ontvangt als vierde Deelnemer het keurmerk Zeker-OnLine op 9 maart om 16:00 bij S2M op Utrecht Centraal! Hiermee wil Ficsus.nl meer zekerheid bieden aan haar klanten over de veiligheid en betrouwbaarheid van het online boekhoudpakket Ficsbook.

Voor wie is deze bijeenkomst?
Voor iedereen die meer informatie wil ontvangen over Ficsbook en Keurmerk Zeker-OnLine, bijvoorbeeld zzp-ers die graag meer willen weten over online boekhouden in de cloud of geïnteresseerde in Zeker-OnLine. Wij zien u graag!

Stichting Zeker-OnLine
In 2013 is een stichting opgericht met deelnemers en een onafhankelijk bestuur. Het bestuur verleent het Keurmerk Zeker-OnLine nadat een onafhankelijke auditor heeft vastgesteld dat de onlinedienst kan voldoen aan de eisen zoals gesteld in het normenkader van Zeker-OnLine. Meer informatie kunt u vinden op de website www.zeker-online.nl.

Ficsus.nl
Meer informatie over Ficsus.nl en Ficsbook kunt u vinden op de website www.ficsus.nl. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de uitreiking via info@zeker-Online.nl maar uiteraard kunt u ook binnenlopen bij S2M op Utrecht Centraal.

Programma
Rond vier uur wordt het keurmerk uitgereikt voorafgaand zal Bert Tuinsma, voorzitter van Stichting Zeker-OnLine, een korte toelichting geven over het keurmerk. Jeroen Hanekamp, directeur en eigenaar Ficsus.nl, legt uit waarom dit keurmerk van belang is voor Ficsus.nl.

Wij zien u graag op 9 maart!

Met vriendelijke groet,

Namens Ficsus.nl en Zeker-OnLine

Wanneer?

22-09-2016 - 19:00

Waar?

Downloads