Nieuws

Yuki is deelnemer van Zeker-OnLine!

Zeker-OnLine en Yuki kenden elkaar uit het verleden bij de ontwikkeling van het normenkader van Zeker-OnLine. Yuki heeft nu ook de stap gezet om deelnemer te worden van Zeker-OnLine. Wij zijn uiteraard zeer blij met deze stap en verwelkomen Yuki hierbij!

Peter van Haasteren, directeur Yuki Nederland, over de reden achter het deelnemer worden: “Wij zijn de afgelopen jaren heel hard gegroeid. Nu is het tijd de kwaliteit en veiligheid van ons boekhoudplatform integraal te maken binnen onze organisatie met dit keurmerk.”

Bij de keuze van een softwareleverancier is functionaliteit vaak bepalend. Soms lijkt het erop dat veiligheid en betrouwbaarheid van ondergeschikt belang zijn. Terwijl deze facetten zeker meegenomen moeten worden om tot een goede pakketkeuze te komen. Ondernemers of eindgebruikers kunnen dit nauwelijks van een cloudleverancier beoordelen omdat dit vergaande kennis van IT vereist en bovendien veel tijd kost. Voor leveranciers van cloudpakketten is de betrouwbaarheid minstens zo belangrijk, de risico’s zijn groot en slaan in sommige gevallen zoals cybercrime over op de gehele branche voor cloudoplossingen. Het keurmerk Zeker-OnLine brengt deze behoefte aan zichtbare kwaliteit samen voor de aanbieders en gebruikers

Yuki heeft ControlSolutions International benoemd tot auditor van het normenkader. In de assurance-opdracht, waarbij gerapporteerd wordt op basis van standaard 3402, wordt vastgesteld of met de door Yuki getroffen en ingevoerde beheersmaatregelen de controledoelstellingen van het keurmerk Zeker-OnLine behaald kunnen worden.

Yuki is een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met automatische documentherkenning, een portaal voor klantcommunicatie en controletools om het administratieve proces te managen. Wil je meer lezen over Yuki, klik dan hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.